… nekateri mu pravijo tudi trebušasti janež. Je lahko odlična samostojna jed, še boljši pa je kot priloga k mesu, saj pravijo, da nase veže maščobe. Večinoma se ga pripravlja zabeljenega z maslom ali oljčnim oljem, sama pa sem ga pripravila oni dan z lambic pivom. Se sprašujeta kaj za hudiča je lambic pivo? Hja, najprej se je treba vprašati, kako se naredi lambic pivo in več o tem boste izvedeli TUKAJ >> Če pa vas zanima kakšen okus ima ta lambic, se raje ne podajajte v debate, ker obstajata samo dve možnosti:
a) Zelo vam bo všeč.
b) Zelo vam ne bo všeč.
Vsekakor pa sem prepričana, da boste ob prvem stiku z njim rekli nekaj v stilu: “Pa saj to sploh ni pivo.”
Ampak pustimo lambic piva naj zorijo in se starajo in pojdimo nazaj h koromaču, ki smo ga pripravili. Kako? Tudi več o tem TUKAJ >>
a se tole lambic pivo dobi pri nas?
@Salvia, če ga naročiš pri meni, ga lahko dobiš … 🙂 Drugače pa ne …
ahaaaa. imaš stalno vezo ali ponudba velja dokler zaloge ne stečejo po grlu ali čez ponev? 🙂
@Salvia … oboje 🙂 Zaloge ne zmanjkajo hitro, ker je to pivo, ki ga pijem res ob posebnih priložnostih in ker je to pivo za katerega velja – bolj ga staraš, boljše je …
potem pa se priporočam za eno flašo. kako pa deluje dostava? si kdaj službeno/kar tako v ljubljani? oz. če bo lep dan, jo lahko tudi jaz mahnem na obalo. pošta bi ga znala neprijetno prešejkat, ravno včeraj sem se stuširala s prehitro odprtim donatom …
a jaz bom na temle blogu vedno jezni šrimf? 😆
@Salvia za jeznega šrimfa pa ne vem 🙂 Menda ja, saj ni slab. Boljše to, kot Klimbra, ko je neki roza stvor 🙂
Tole sicer nima veliko opraviti s koromačem, ampaq ti bom vseeno tule povedal, da kuham riuc. Pretekli petek si se skrila za nekim namišljenim delom in eskivirala druženje v sneku. Zdaj vsaj vemo, pri čem smo.
@Pepisimo, v bistvu ste se ignorantsko skrivali vi in se namišljeno pretvarjali, da me ne rabite obvestit o vaših podvigih …