Etna

V Divači zavijete na edino bencinsko čpralko, peljete še sto metrov dalje ter jo najdete na levi strani. Etno. V njej domujeta Igor in Nuša s svojo ekipo, ki na krožnike in v kozarce pričarajo simfonijo drugačnih okusov. Drugačnih zato, ker so sami drugačni, saj vse kar počnejo, počnejo z ljubeznijo in strastjo. Od predjedi, do glavnih jedi in sladic, pa pizz in fokač ter solat.

Še nobena brbončica, ki sem jo poslala tja, ni prišla nazaj razočarana, kar nekaj šteje, zato pojdite tja in se pustite razvajati.

Fokača činara z artičoki, kozjim sirom, mandlji in parmezanom

Pizza Napoletana z mozzarello Buffallo, ki se kar topi v ustih

Njoki z divjimi šparglji, špekom in žafranom

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

One Response to Etna

  1. Pingback: Kulinarični vstop v 2013 … « Ukročena trmoglavka …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s