Grisov upgrade …

… ko se človeku neki lušta, pa tega nima doma, v štacuno pa se mu tudi ne da, pride ven tole. In ko tega ostane še za naslednji dan in ti ga je škoda metati stran oziroma, ker nimaš navade metati stran jedače, potem pride ven tole:

V ponev nakapljaš par kapelj oljčnega olja in ko se segreje na zmerno temperaturo vanjo položiš par dni star kruh, ki ga popečeš z obeh strani. Kruhke spraviš na toplo, v ponev pa vržeš nekaj najljubše suhe salame narezane na trakove ter nekaj najljubšega sira narezanega na trakove. Popečeš, dodaš tisto kar ti je ostalo od prejšnjega dne ter vmešaš še  jajce, dve, odvisno koliko ti v želodcu kruli. Malo pomešaš, počakaš, da jajce/a zakrkne/jo in pomažeš s popečnim kruhkom.

 

 

 

 

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s