Vrhunska kulinarika in pivo

Nabrežina, 25.10.2010, Pivnica Bunker

Kuhal – Uroš Štefelin, Hotel Triglav Bled
Piva natakal – Daniel, Pivnica Bunker

po naslednjem redosledu:

Silly Premium Pils in
Jelenji karpačo na terini iz gosjih jeter
Pomparikel
Tartufi

Maredsous Blond No. 6 in
Kostanjeva juha s črno rižoto in filejem brancina Fonda

 

Tripel Karmeliet in
Trebuševina s fižolovim pirejem
Kraljevi rak
Hokaido buča

Achel brune in
Muflon kuhan v pivu z rdečo peso
Šalotkina omaka
Polenta
Sirov štrukelj s pehtranom

Floreffe Melior in
Čokoladna tortica s karamelnim sladoledom

Presenečenje na koncu, ki to ni bilo – Schlenkerla Raucbier postrežen v 0,05l kozarčkih, ki smo ga uganili takoj, ko smo ga zavohali.

Cena – 45,00 EUR/osebo

Vrhunsko.

Čestitamo in upamo, da se bomo česa takšnega lahko udeležili kmalu tudi v Sloveniji.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično, ... meni ljubo and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Vrhunska kulinarika in pivo

  1. Vale says:

    Aha.

  2. widrawanda says:

    Neverjetno! In okus? Muflonski?;)

  3. Vale says:

    Tako malo mokasto, ampak meni osebno zelo okusno meso. Skupaj s pehtranovim štrukljem in rdečo peso je bil odlična kombinacija k izbranemu pivu.

  4. widrawanda says:

    Zabavno, da ješ pravega muflona, res eksotično – pri nas pa tako pravimo mafinom – mufloni, hehe. Sicer pa slinocedilno, da se človek kar zasanja, da bo kuhar, ko bo velik. Znano, ane.

  5. Vale says:

    Widrica, jaz imam pri takšnih zadevah občasno moralnega mačka, ker se mi zdi bedasto ubijati muflona, zato, da potem lahko rečemo, da smo ga jedli. Ampak moj karakter pri lepo obloženi mizi seveda podleže in potem ga kar pojem. To je enako kot si vedno rečem, da ne bom več jedla mesa, ko vidim uboge krave na kamionih, potem pa pridem domov in si spečem zrezek. Sprevrženo …

  6. Lukc says:

    Sprevrženo … a okusno.

  7. widrawanda says:

    Vale, saj jaz sem ista, zato pa skorajda ne jem mesa. Ampak ob posebnih prikložnostih, in tale tvoja pojedina je to zagotovo bila, bi ga jedla skorajda brez slabe vesti.

  8. čoki says:

    Mone in oni mislijo da so dobri???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? manjka še veliko.(marčela preveč obljublja)Jedel sem z ženo v hotelu triglav zajtrk tako tako večerja in ostalo kar je bilo pa< preveč nakladanja,veliko denarja mona za piščanec za 35 € menu.Moja slovnenščina bolj v ku……scusa:)????????

  9. Vale says:

    @Čoki, si jedel zajtrk v hotelu ali si bil na večerji v Bunkerju? Ker tukaj ne debatiramo o Hotelu Triglav!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s