Tuna v ovfci

… iz piksne, vulgarno … no, namaz iz tune iz piksne z vsem kar je še ostalo v hladilniku in je bilo treba porabiti, drugače bi morali vreči stran, kar nam pa ni všeč, ker se nam ob metanju hrane v smeti para srce in to počnemo zelo, zelo redko …

Tuna z ofco

Tako smo z vilico namešali skupaj:

  • 2 konzervi tune iz katerih smo odlili skoraj vso oljčno olje
  • pest zelenih vloženih in izkoščičenih oliv, ki smo jih na drobno naseckali
  • ene pet vloženih kaper, ki smo jih skupaj z olivami drobno naseckali
  • pol lončka kisle smetane
  • ščepec naseckanega peteršilja
  • čisto malo soli, ker so že olive in kapre slane

Vse skupaj smo namazali na svež in na rezine narezan bobol.

In kje je ovfca?

Pritajeno se smehlja iz sklede, v kateri smo mešali tunin namaz.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Tuna v ovfci

  1. bucka says:

    Njami. Jaz dodam še česen in poper.
    Lp B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s