Mr. Radicchio & Finocchio …

… radič in koromač po naše …

Prej:

Gratinirana zelenjava

In potem:

Gratiniran radič s koromačem

Čisto enostavno in hitro – trevižanski radič asaka prerežete na pol. Takisto storite s češnjevci, koromač pa asakate na četrtine.Vržete v pekač oziroma na peki papir, ki ste ga položili v pekač, osolite, pošrkopite z oljčnim oljem ter posujete z naribanim parmezanom. Postavite v prej ogreto pečico na 250°, pustite 10 do 15 minut in servirate.

Slastno.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Mr. Radicchio & Finocchio …

  1. Emeta says:

    In kaj papcate poleg?

  2. Vale says:

    Jaz osebno imam to čisto dovolj, lahko si pa šnicl zraven spečeš🙂

  3. Emeta says:

    Raje bi testenine ali krompirček. Verjetno oboje paše.😛

  4. Vale says:

    Verjetno.

  5. salvia says:

    ravnokar pojedla. moj radič je bil grenek ko satan😀

  6. Vale says:

    Trevižanski radič je bil grenek ko satan? :O

  7. salvia says:

    ja. mogoče sem kaj biksnila. mogoče že v štartu, ker sem ga kupila v šparu?

  8. Vale says:

    Salvia, si ti kupila res trevižanski radič? Ker je zadnjič prijateljica kupila navadnega, ker je pisalo, da je trevižanski.

    Pravi je tale:
    KLIK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s