Mr. Radicchio & Finocchio …

… radič in koromač po naše …

Prej:

Gratinirana zelenjava

In potem:

Gratiniran radič s koromačem

Čisto enostavno in hitro – trevižanski radič asaka prerežete na pol. Takisto storite s češnjevci, koromač pa asakate na četrtine.Vržete v pekač oziroma na peki papir, ki ste ga položili v pekač, osolite, pošrkopite z oljčnim oljem ter posujete z naribanim parmezanom. Postavite v prej ogreto pečico na 250°, pustite 10 do 15 minut in servirate.

Slastno.

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Mr. Radicchio & Finocchio …

  1. Emeta pravi:

    In kaj papcate poleg?

  2. Vale pravi:

    Jaz osebno imam to čisto dovolj, lahko si pa šnicl zraven spečeš 🙂

  3. Emeta pravi:

    Raje bi testenine ali krompirček. Verjetno oboje paše. 😛

  4. Vale pravi:

    Verjetno.

  5. salvia pravi:

    ravnokar pojedla. moj radič je bil grenek ko satan 😀

  6. Vale pravi:

    Trevižanski radič je bil grenek ko satan? :O

  7. salvia pravi:

    ja. mogoče sem kaj biksnila. mogoče že v štartu, ker sem ga kupila v šparu?

  8. Vale pravi:

    Salvia, si ti kupila res trevižanski radič? Ker je zadnjič prijateljica kupila navadnega, ker je pisalo, da je trevižanski.

    Pravi je tale:
    KLIK

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s