Na bajti …

… oziroma z Bajto smo začeli coprati tedenske recepte. Tako vam predstavljam prvenec, če pa vam je všeč, presodite sami.

Rubriko so poimenovali Kuhajmo z Vale, srčno pa upam, da se ne bo prelevila v Skuhajmo Vale.

 

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... meni ljubo. Bookmark the permalink.

6 Responses to Na bajti …

  1. napo says:

    kaj maš rajši pire al’ (kostanjev) pire? … bravo, bajta in da house!

  2. Emeta says:

    Če te še tu nismo skuhali, te tam tudi ne bomo🙂 . Upešno pisanje ti želim!

  3. Vale says:

    @Napo kostanjev pir iz Korzike s kostanjevim pirejem, ki smo ga v času, ko sem kostanjev pire s piščetom skuhala, pozabili spiti zraven. Pa če nismo eni osli🙂

  4. napo says:

    niste, boste skuhali še enkrat … ali pa pietro spili kar tako … saj sede!

  5. akvarij says:

    Vale, zadnjič mi je ena tetka izdala malo skrivnost, kako prej narediš tak pire. In sicer gre tako; še surov kostanj olupiš (samo trdo lupino), ga skuhaš (gre kar hitro) in nato se una “kosmačevna” prav izi lupi…

  6. Vale says:

    Veš kaj, če ga prej ne olupim imam samo enojno delo. Tukaj pa ga lupim 2x … Sicer ga je pa najbolj enostavno narediti iz pečenega kostanja, ki se tudi najlepše lupi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s