Čisto navadno govedo …

… oziroma kako lahko govedino iz juhe porabimo še kako drugače kot v esihflajšu ali z restanim krompirjem. Sicer bo spet kdo porekel, da deluje nagravžno, ampak moja malenkost ponavadi govedino ne nareže, ampak jo samo lepo s prsti natrga, sploh, če gre za bočnik.

Čisto navadna govedina

Čisto navadna govedina

Paradižnik narežete in osolite. Ko se zjoka ga  začinite z drobnjakom, ki mu po domače rečemo šnitloh. Rezine belega kruha popečete na oljčnem olju ter zložite na krožnik poleg čisto navadne govedine, ki ste jo:

a) narezali,
b) natrgali s prsti (gravži nemarni).

Vse skupaj pokapljate z oljčnim oljem ter postrežete.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Čisto navadno govedo …

  1. Pingback: Uporabna govedina … « Ukročena trmoglavka …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s