Habli babli …

… še vedno sem v službi in za vse, ki boste tole brali v vednost … spila sem 0,03 dcl neke sladke alkoholne zadeve, ker smo dobili 100. pridruženo članico in ker smo včeraj imeli obletnico, ki je sploh nismo imeli časa proslaviti. Poleg tega sem pojedela v celem dnevu pol paradižnika, pol paprike, dva prepečenca in krožnik mineštre. Pokadila pa sem točno dve cigareti.

Medtem, ko sem kadila, se je na balkonu prikazal naš sodelavec iz Tunisa,ki nam vedno, ko nas vidi na čiku, teži, da onesnažujemo naravo. O tem, da kajenje škodi zdravju ne naklada. Vsake toliko omeni, da nam bo iz Tunisa prinesel nek zvarek, ki definitivno pomaga proti kajenju, ampak mu vsake toliko omenim nazaj, da zvarka ne mislim konzumirati, ker kadim zato, ker v kajenju uživam in nimam namena prenehati, če pa bom to že želela, ne bom potrebovala zvarkov.

Ker je očitno “Tunis” ugotovil, da sem trmast osebek, ki se ne dam, je danes ubral drugo taktiko, ki niti ni tako zelo slaba. Obljubil je namreč, da bo naslednjič prinesel s sabo svoj habli babli, ker le-ta baje ne onesnažuje okolja, pa še v glavi se baje lepše počutiš.

Habli babli? Ja, habli babli. You know, the water pipe …

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... škavace and tagged . Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s