Davo in vrtiljak …

… seveda, o njem sta že zapisala skoraj vse Ključna podrobnost in Mr. Ein, ampak oprostite, tudi moja malenkost bo pristavila svoj zapis.

Davo in vrtiljak

Davo in vrtiljak

Razlog je preprost. Zaradi Davota, ki si to zasluži in mu pritiče. Davo je lastnik vrtiljaka, ki se vrti vsak dan, razen ob ponedeljkih, od 18.00 do 02.00 v vasici Slivia blizu Sistiana blizu Trsta (skratka če se peljete po avtocesti Trst-Beneteke, se izpeljete na izvoz Sistiano, potem se držite na križiščih smeri Sistiano in napenjate oči, dokler v enem žbunju (beri grmu) ne uzrete table Slivia. Pred samo vasjo boste na ostrem desnem ovinku na levi strani zagledali tablo za pivnico La Giostra) in zaradi ponudbe piva, ki jo premore.

Priporočam vam, da se oglasite pri Davotu pred 20. uro, ker boste drugače težko dobili prosto mizo. Davo namreč gosti mlado in staro do, kot že omenjeno, druge ure zjutraj in verjemite, da je do druge ure zjutraj vse nabito polno.

Vrhunska postrežba

Vrhunska postrežba

Če ste pravi pivoljubci vam ne bo treba skrbeti prav za nič. Davo bo poskrbel za vse, predvsem pa za okušanje različnih vrst piv (točenih in flaširanih) na način, ki ga zagotovo še niste doživeli. Od mize ne boste odšli pijani (za pijančevanje se tja niti ne hodi), ampak polni pozitivnih vtisov ter novega znanja o kulturi pitja piva.

Za konec naj vam povem, da je štiričlanska zaseba pri Davotu uživala od 19.30 do 01.00, pri tem okusila nemše lagerje, nemška pšenična piva ter belgijske izbrance ter za resnično slow drink varianto raznolikih okusov odštela 50 €. Skupno, ne na osebo.

Da, k Davotu se lahko namenite vsi, ki si želite okusiti slow drink.

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... meni ljubo, ... popotniško and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Davo in vrtiljak …

 1. sv3der pravi:

  Davo je ocitno cisti Guru … sem ze Groznega hotel pocukat za pot do tja, ampak si kot vedno priskocila na pomoc Ti 😉

  -sv3

  p.s se moram malce pozanimat, ker v Republiki je izbira slaba in glede na to, da se mi zopet obeta en mesec tam doli, so taksne info vec kot dobrodosle 🙂

 2. Vale pravi:

  Sv3der, če boš šel na obmolo v testu se lahko ustaviš tudi v Kopru v Pub-u Byron, ki je v starem delu mesta. Ima zelo pestro izbiro nemških, čeških in belgijskih piv, pa tudi pri vinu, kavi in čajih je zelo kakovosten. No, ampak Davo tudi ni daleč stran in je klasa zase.

 3. Ivan Grozni pravi:

  Byron ne seže Davotu niti do peclja čaše (čeprav ni švoh za SLO – Leffe, Hoegaarden, Lindemans Kriek, Duvel, Pilsner Urquell, Velkopopovicky Kozel Cerny, Guinness, Erdinger + še par)

 4. _maxxi_ pravi:

  Sliši še naravnost, am … božansko 🙂

 5. Pingback: Polentata … « Ukročena trmoglavka …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s