Ema opet …

… za emote, ponovno. Ogabno. Po službeni dolžnosti sem ravnokar morala opazovati Bernardo Žarn, kako z BTP (Blago Telečjim Pogledom) in navdušeno vabi vse glodalce k spremljanju finalnega dogodka. Toliko galame za prazen nič …

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... škavace. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ema opet …

 1. kamelonka pravi:

  Jaz sem si včeraj zvečer raje privoščila veliko dozo svoje trenutno najbolj priljubljene serije. Sem pa gledala predizbor po delčkih… Pravi kravji bal! Vedno znova me impresionirajo kostumi v katere so odeti nastopajoči.Letos mi je bila najbolj všeč Manca, pa Šulerjeva, favoritka pa je bila vsekakor Černetova.
  Vrag naj vzame Emo!

 2. Vale pravi:

  Tole včeraj bi moralo biti v soboto, ker je bila pustna. Potem se ne bi zgražala. No, bi se, nad komentarji voditeljev, ki so bili takšni, kot jih stresa Sulfo ko gre prvič v svet. Ogaba vseh ogab, za piko na i začinjena s povito Heleno Blagne, ki je izgledala kot fajn filana krvavica … bljek …

 3. Matilda pravi:

  Uh, nedelja je kar kruta glede TV… edina pametna zadeva je Na RAI3 – Chetempochefa. Ko pa so reklame malce “potvjam” in glej ga zlomka Ema?!?!?!
  Kadarkoli sem preklopila na Lj1 so bile tam dečve, ki so se šle nekakšno plesanje za tkz. pvevcem/pevko. So bile ves čas iste ali ne? Danes mi nihče tega ni znal povedat, ker nihče ni gledal:-( So pa izgledal približno tako kot moja nečakinja, ko se je določila, da bo šla v plesni krožek in se “učil” jazz baleta :-DDD (danes, dve leti kasneje ima deklica 11 let).
  In še nekaj , une tri primadone (:-D) je šminkal enteisti masker (?), plava mu mnogo svidja!

  Kar se tiče pesmi nimam pojma, kaj in kako…nisam stigla!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s