Moja poletna pašta

ZA 2 OSEBI RABIMO:
200 g špegetov Barilla
2 žlici oljčnega olja
1 žlica mešanice curry-a in kurkume
1 žlica soli
1 paprika
1 bučka
1 strok česna
Zeleni del pora
1 slanikov file (svež)

PRIPRAVA:
V slanem kropu, ki smo mu dodali žlico oljčnega olja skuhamo špagete (8 min za “al dente”)
Medtem, ko se špageti kuhajo:

– slanikov file narežemo na manjše kose, prav tako vso ostalo zelenjavo. Zelenjavo na hitro (najbolje v voku) prepražimo, dodamo začimbe in narezanega slanika. Dobro zapečemo. Špegete odcedimo in jih dodamo zelenjavi z ribo ter jih še malo zapečemo.

Postrežemo z naribanim parmezanom.

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s