Moja poletna pašta

ZA 2 OSEBI RABIMO:
200 g špegetov Barilla
2 žlici oljčnega olja
1 žlica mešanice curry-a in kurkume
1 žlica soli
1 paprika
1 bučka
1 strok česna
Zeleni del pora
1 slanikov file (svež)

PRIPRAVA:
V slanem kropu, ki smo mu dodali žlico oljčnega olja skuhamo špagete (8 min za “al dente”)
Medtem, ko se špageti kuhajo:

– slanikov file narežemo na manjše kose, prav tako vso ostalo zelenjavo. Zelenjavo na hitro (najbolje v voku) prepražimo, dodamo začimbe in narezanega slanika. Dobro zapečemo. Špegete odcedimo in jih dodamo zelenjavi z ribo ter jih še malo zapečemo.

Postrežemo z naribanim parmezanom.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s