Župa …

img_0259.jpgimg_0272.jpg… ki paše po spomladanski furici z bjutiji in se vrneš malce prepihan … vanjo smo vrgli … en štikl govedine, en štikl kosti od krave, eno čebulo, dva korenčka, pol zelene paprike, pol zelene, tri stroke česna, pest svežega stročjega fižola, sol, poper, peteršilj … kuhali smo cca 1,5 ure, pustili čez noč, da se ohladi in ko smo prispeli domov najprej pobrali z nje maščobo, potem pa vkuhali rezance …

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s