Tunini toastki …

… včeraj zraven zelenega, ker nas je grabila lakota in enostavno ni bilo časa za kaj zahtevnejšega …

POTREBUJEMO:
Toast
Tuno v konzervi
Gavdo ali Edamec
1/2 kisle smetane
1 žlico masla
Olive

PRIPRAVA:
Tuno, kislo smetano in maslo pretlačimo z viliacmi, dodamo nariban sir in narezane olive. Namažemo na toast, na katerega položimo drugo polovico toasta in popečemo v toasterju.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s