Kruhov hren …

Včeraj smo pri nas doma uživali v pravem koroškem svatovskem kosilu … no ja, lahko bi bila tudi večerja … goveja juha z rezanci, popečena govedina iz juhe (moja malenkost je obirla kravji rep), restan krompir (valjda z ocvirki) in kruhov hren ali po koroško hrenov zos.

POTREBUJEMO:
6 rezin toasta
3-4 dcl juhe z jušno zelenjavo
1 jajce
nariban hren ali 50g smetanovega hrena iz trgovine
sol, poper, vegeta

PRIPRAVA:
Juho zavremo, vanj stresemo na kocke narezan toast in pustimo, da vre 10 min. Nato vse skupaj pretlačimo, dodamo jajce, hren, sol, poper in vegeto ter dobro premešamo.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Kruhov hren …

  1. Pingback: Uporabna govedina … « Ukročena trmoglavka …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s