Pacan gujdek …

POTREBUJEMO:
Kos od gujdeka – katerikoli (danes pri nas rebrca)
Olje ali še boljše svinjsko mast
Belo vino
Sol, poper
Papriko
Čebulo
Česen

PRIPRAVA: 
Vse sestavine zrežemo, česen stisnemo, zlijemo v posodo še vino in olje ter kose gujdeka. Dobro pregnetemo in vtremo. Damo v hladilnik za najmanj 12 ur. Položimo v pekač in spečemo.

Advertisements

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s