Pacan gujdek …

POTREBUJEMO:
Kos od gujdeka – katerikoli (danes pri nas rebrca)
Olje ali še boljše svinjsko mast
Belo vino
Sol, poper
Papriko
Čebulo
Česen

PRIPRAVA: 
Vse sestavine zrežemo, česen stisnemo, zlijemo v posodo še vino in olje ter kose gujdeka. Dobro pregnetemo in vtremo. Damo v hladilnik za najmanj 12 ur. Položimo v pekač in spečemo.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s