Campanelle z govedino …

ZA DVE OSEBI POTREBUJEMO:
300 g Campanell (Barilla Emiliane)
100 g mlade govedine (zrezek)
100 g brija
sojino omako
česnov pesto
sol, poper

PRIPRAVA:
Govedino narežemo na trakce in začinimo z dvema žlicama sojine omake, dvema žličkama česnovega pesta, soljo in poprom. Pustimo, da se marinira 2 uri, še boljše čez noč.
Campanelle kuhamo v slanem kropu, ki smo mu dodali žličko oljčnega olja 8 minut.
Medtem na olju prepražimo trakce govedine. Kuhane campenelle dodamo ocvrti govedini, dodamo koščke brija, zmešamo in postrežemo.

About Vale

Nesojena zvarkarca ...
This entry was posted in ... kulinarično. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s